Vírivka Silver Classic Whirpool black Exit Toys 140 vzduchových trysiek okrúhla priemer 204 cm čierna od 6 rokov

Popis produktu

Vírivka Silver Classic Whirpool od holandskej značky Exit Toys predstavuje vynikajúcu relaxáciu pre telo aj myseľ v domácom prostredí vašej záhrady. Nafukovacia vírivka s priemerom 204 cm a výškou 65 cm je vybavená multifunkčným filtračným čerpadlom. S čerpadlom dokážete nafúknuť steny vírivky a zároveň poslúži na filtráciu nečistôt a ohrev vody až do 40° C, takže si užijete kúpanie aj v chladnejšom počasí. Vo vírivke sa nachádza až 140 vzduchových trysiek, ktoré vytvoria relaxačný bublinkový kúpeľ pre 4 osoby. Digitálny kontrolný panel umožní jednoduché nastavenie teploty a aktiváciu trysiek.

Moderná vírivka má vonkajšiu stenu vyhotovenú v čiernej farbe a jej vnútro je šedo-strieborné, vďaka čomu pôsobí luxusne a nadčasovo. Celkový objem vírivky je 1200 litrov. Súčasťou balenia je ochranná podložka pod vírivku, ktorá ochráni jej spodnú časť a takisto aj izolačná plachta, ktorá dlhšie udrží príjemnú teplotu vody a dá sa pripevniť na vrchnú časť vírivky s klipsňovým uzamykacím systémom. Jej extra silné steny pozostávajú z 3-vrstvového PVC materiálu, vyznačuje sa odolnosťou a dlhou životnosťou. Celková váha vírivky je 34 kg a odporúčaná hĺbka vody je 45 cm.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor vybavenie do záhrady. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Bazény a vírivky s doplnkami sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery204 cm
Hmotnosť34 kg
Objem L1200
Priemer204 cm
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.