Vírivka Silver Classic Whirpool Exit Toys 100 vzduchových trysiek 165*65 cm čierna od 6 rokov

Popis produktu

Vírivka Silver Classic Whirpool od holandskej značky Exit Toys predstavuje vynikajúcu relaxáciu pre telo aj myseľ v domácom prostredí vašej záhrady. Nafukovacia vírivka s priemerom 165 cm a výškou 65 cm je vybavená multifunkčným filtračným čerpadlom. S čerpadlom dokážete nafúknuť steny vírivky a zároveň poslúži na filtráciu nečistôt a ohrev vody až do 40° C, takže si užijete kúpanie aj v chladnejšom počasí. Vo vírivke sa nachádza až 100 vzduchových trysiek, ktoré vytvoria relaxačný bublinkový kúpeľ pre 2 osoby. Digitálny kontrolný panel umožní jednoduché nastavenie teploty a aktiváciu trysiek.

Moderná vírivka má vonkajšiu stenu vyhotovenú v čiernej farbe a jej vnútro je šedo-strieborné, vďaka čomu pôsobí luxusne a nadčasovo. Celkový objem vírivky je 686 litrov. Súčasťou balenia je ochranná podložka pod vírivku, ktorá ochráni jej spodnú časť a takisto aj izolačná plachta, ktorá dlhšie udrží príjemnú teplotu vody a dá sa pripevniť na vrchnú časť vírivky s klipsňovým uzamykacím systémom. Jej extra silné steny pozostávajú z 3-vrstvového PVC materiálu, vyznačuje sa odolnosťou a dlhou životnosťou. 

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor vybavenie do záhrady. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Bazény a vírivky s doplnkami sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery165*65 cm
Hmotnosť28 kg
Objem L686
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.