Vírivka Leather Premium Whirpool Exit Toys 120 vzduchových trysiek 184*73 cm čierna od 6 rokov

Popis produktu

Vírivka Leather Premium Whirpool od holandskej značky Exit Toys vám prinesie skvelý relax pre celé telo v prostredí vašej záhrady a dvora. Originálna vírivka v čiernom vyhotovení s luxusnou imitáciou čiernej kože má priemer 184 cm a výšku až 73 cm. Je vybavená filtračným čerpadlom, ktoré zbavuje vírivku drobných nečistôt a zároveň dokáže ohriať vodu až na 40° C, takže si užijete kúpanie so svojimi deťmi aj v chladnejšom počasí.

Vo vírivke sa nachádza až 120 vzduchových trysiek, ktoré vytvoria relaxačný bublinkový kúpeľ pre 4 osoby. Digitálny kontrolný panel umožní jednoduché nastavenie teploty a aktiváciu trysiek. Celkový objem vírivky je 1120 litrov, váži 64 kg. Súčasťou balenia je aj nafukovací kryt a izolačná plachta, ktorá dlhšie udrží príjemnú teplotu vody a dá sa pripevniť na vrchnú časť vírivky s klipsňovým uzamykacím systémom. Silné a pevné penové steny vírivky majú hrúbku 12 cm, vyznačujú sa vynikajúcou tepelnou izoláciou, mäkká penová podlaha poskytne pri kúpaní komfortné sedenie.  

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor vybavenie do záhrady. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Bazény a vírivky s doplnkami sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery184*73 cm
Hmotnosť64 kg
Objem L1120
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.