Trojkolka Plus Fresh smarTrike červeno-žltá od 10 mes

Popis produktu

Trojkolka pre deti smarTrike Plus Fresh je presne tou trojkolkou ktorú ste hľadali. Je štýlová, má množstvo užitočných funkcií. Rastie spolu s vašim dieťaťom od 10 mesiacov do 36 mesiacov, čo je hlavné. Tak ako všetky trojkolky od výrobcu sú navrhnuté tak, aby sa prispôsobili vášmu dieťaťu, aj trojkolka Plus je plne prispôsobivá požiadavkám a veku vašej ratolesti. Výhodou trojkolky pre deti smarTrike Plus Fresh je jej bezpečnosť. Vyvýšené a ergonomicky tvarované sedadlo bezpečnostný pás a podporné ochranné pásy na zaručenie čo najväčšej bezpečnosti vášho dieťaťa. Trojkolka pre deti má opierku na hlavu, ktorú dieťa využije v prvých mesiacoch jazdenia. Je vhodná pre deti od 10 mesiacov až do 3 rokovNosnosť trojkolky je 17 kg.

Praktické tienidlo s krásnym bodkovaným vzorom chráni deti hlavne pred nebezpečným UV žiarením. Riadidlá trojkolky obsahujú praktickú rodičovskú poistku, pomocou ktorej rodič ovláda smer jazdy trojkolky. Trojkolka pre deti má krásne prevedenie v príjemnom odtieni červenej a žltej, s modrými doplnkami, a je ktorá pre dievčatká i chlapcov. Detská trojkolka sa stane vašim pomocníkom a dopravným prostriedkom. Je vyrobená z kvalitných materiálov, má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s odolnými plastami. Trojkolka pre deti vám bude slúžiť dlhé roky. Kolesá sú plastové s gumeným pásom v strede, ktorý zaručuje tichú jadzu. Pedále sú protišmykové. Komfortné sedenie zaručuje aj hrazda okolo pásu a nastaviteľné operadlo.

K ďalším doplnkom patria aj skladacie stúpačky a snímateľná opierka nôh pre najmenšie deti. Veľmi praktická je teleskopická rodičovská vodiaca rúčka, ktorou rodič pohodlne koriguje smer a rýchlosť jazdy svojej ratolesti. Doplnkom trojkolky pre deti je praktická rodičovská taška umiestnená na rúčke. Nakladacia korba trojkolky poslúži pri hrách vašej ratolesti s kamarátmi. SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.