Trojkolka Groove 4v1 smarTrike ružovo-modrá od 10 mes

Popis produktu

Trojkolka Groove 4v1 smarTrike je elegantná a moderná trojkolka, určená pre všetky deti už od 10 mesiacov až do 3 rokov, alebo do času, kedy nepresedlajú na svoj prvý bicykel. Trojkolka je vyhotovená v krásnej ružovo-modrej kombinácii so zaujímavým detailom na rodičovskom batohu. Trojkolka vďaka svojmu kvalitnému celokovovému rámu a pevnej konštrukcii zvládne so svojím malým pasažierom prekonať veľké vzdialenosti. Trojkolka rastie spolu s vašim dieťaťom a spolu so systémom odnímateľných a nastaviteľných častí sa prispôsobuje jeho potrebám v každom veku.

Trojkolka pre deti Groove 4v1 je šikovný pomocník na výlet, či na prechádzku v meste. Má ergonomicky tvarované sedadlo s opierkou hlavy ktoré spolu s trojbodovým bezpečnostným pásom zaručujú pohodlné sedenie a bezpečnosť pri jazde. Trojkolka smarTrike Groove má jednoduché a intuitívne ovládanie, ktorí ocení každý rodič. Počas prvých mesiacov používania má kontrolu nad trojkolkou vo svojich rukách rodič a vďaka detskej poistke je koleso zamknuté a rodič ovláda smer jazdy. Dieťa sleduje svet okolo seba a užíva si dobrodružnú jazdu. Rodičovská rúčka je odnímateľná a výškovo nastaviteľná. Trojkolka je doplnená praktickým rodičovským batohom, umiestneným na teleskopickej vodiacej rúčke, kde si môžu rodičia odložiť všetky veci, či zájsť na nákup.

Súčasťou detskej trojkolky sú protišmykové pedále a gumené kolieska, vďaka ktorým je jazda tichá a príjemná. Na oddych slúžia sklápacie stúpadlá. Pred nebezpečnými slnečnými lúčmi je dieťa chránené odnímateľnou slnečnou clonouPre tú najvyššiu bezpečnosť dieťaťa je trojkolka vybavená trojbodovým ochranným pásom a ochrannou hrazdou okolo pása, ktoré sú v súčasnosti tou najlepšou zárukou bezpečnosti vášho dieťaťa. Trojkolka má odpružené predné koliesko, určené na zmiernenie otrasov a zlepšenie jazdných vlastností. Sami uvidíte, kedy je ten správny čas ľahko a jednoducho demontovať nepotrebné súčasti. Celkové rozmery trojkolky sú 93*45*102 cm,

V zadnej časti má trojkolka vyklápací box s uzáverom na úschovu svojich hračiek, ktorý sa nachádza priamo za sedadlom. Detská trojkolka Groove 4v1 smarTrike sa vyznačuje kvalitným prevedením a výbornou funkčnosťou v elegantnom prevedení. Výrobca detských trojkoliek smarTrike jedným z najpoprednejším výrobcom trojkoliek na svete, ktorý ponúka to najlepšie, čo je možné na trhu dostať. SmarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. SmarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality. 

Trojkolka smarTrike rastie s vaším dieťaťom v 4 krokoch

  • Krok 1: Trojkolka ovládaná rodičom
    V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo a opierka chrbátika a hlavičky zabezpečuje príjemný pocit bezpečia.
  • Krok 2: Jazda sprevádzaná rodičom
    V 18 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbátika, začína sa postupne učiť pedálovať pod dohľadom rodičov vďaka rodičovskej rúčke na usmernenie správneho smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období dieťa objavuje svoje motorické schopnosti, pripravuje sa na samostatnú jazdu a užíva si skvelú zábavu bez starostí. 
  • Krok 3: Tréningová trojkolka
    V období 24 mesiacov sa trojkolka stáva tréningovým prostriedkom, kedy sa deti učia ako správne pedálovať a zároveň už rodičia môžu odňať ochrannú hrazdu okolo sedadla, aby malo dieťa viac voľnosti.
  • Krok 4: Klasická trojkolka
    Vo veku 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a dieťa bude mať k dispozícii plnohodnotnú trojkolku. 

Vlastnosti

  • trojkolka rastie spolu s vaším dieťaťom
  • pohodlné a ergonomické sedadlo
  • praktická rodičovská vodiaca rúčka
  • detská poistka 
  • kvalitné a odolné kolieska
  • odolná konštrukcia a celokovový rám
  • praktická slnečná clona
  • trojbodový ochranný systém
  • sklápací systém stúpadiel
  • opierka na hlavu a chrbátik
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
Rozmery93*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia59*22*43 cm
Celková dĺžka93 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,8 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.