Trojkolesová kolobežka Máša a medveď Smoby s výškovo nastaviteľnou rúčkou ružovo-žltá

Popis produktu

Detská kolobežka Máša a medveď Smoby s troma kolieskami je stabilná a spoľahlivá voľba pre vaše dieťa. Jej krásny rozprávkový motív ocení každý malý fanúšik tejto populárnej ruskej rozprávky. Detská kolobežka je vhodná pre deti od 3 rokov a okrem radosti z krásneho dizajnu sa vaše dieťa poriadne zabaví. Celková hmotnosť kolobežky je 2,2 kg a vďaka tomu spoľahlivo sedí na každom povrchu a dieťa s ňou jednoducho manipuluje.

Môžete sa spoľahnúť na stabilitu 3 kvalitných a tichých koliesok v kombinácii s pevným celokovovým rámom. Kolieska trojkolky sú veľmi tiché a navyše majú protišmykovú úpravu. Riadidlá kolobežky sú výškovo nastaviteľné a rúčky sú vyrobené z príjemného materiálu, vyznačujúceho sa ochranou proti pošmyknutiu. Kolobežka rastie spolu s vaším dieťaťom a jej rúčky môžete nastaviť do maximálnej výšky 70 cmNášľapná časť kolobežky je takisto veľmi pevná, spolu s pekným dizajnom Máša a medveď.

Pri jazde na kolobežke je vhodné dbať na bezpečnosť detí zabezpečením doplnkových ochranných pomôcok ako napríklad prilba, chrániče na kolená, zápästia a lakte. Trojkolesové kolobežky od francúzskej spoločnosti Smoby nesú v sebe posolstvo radosti a šťastia z každého prežitého dňa. Detské hračky Smoby sa vyznačujú kreatívnym a precíznym spracovaním. Výrobca Smoby patrí medzi popredných svetových výrobcov detských hračiek a príslušenstva na svete vďaka výnimočnej kvalite a bezpečnosti svojich produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery55*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozmery balenia25*44*15 cm
Celková dĺžka55 cm
Výška rúčky67 - 70 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,2 kg
Nosnosť20 kg
KolesáRubber
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.