Trenažér Autá Carbon V8 Driver Smoby elektronický so zvukom, svetlom a mobilnou aplikáciou na stiahnutie

Popis produktu

Detský auto trenažér Smoby je fantastická hračka pre malých závodníkov. Je vhodný hlavne pre chlapcov od 3 rokov. Má mechanické pedále, elektronický volant, farebný podsvietený displej, zvukové simulácie rýchlej jazdy, nárazov, porúch, cúvania a mnoho ďalších zvukových a svetelných efektov. Spolu vydáva trenažér viac ako 15 rôznych zvukových efektov. Na displeji je mapa, ktorá sa dá posúvať. Na palubnej doske je aj tachometer, tlačidlá na zapnutie svetiel, trúba, prepnutie cúvania alebo jazdy dopredu. Naviac je v balení aj držiak na navigačný systém alebo inú hračku. Vaši malí jazdci sa môžu stať rovnako skvelým pretekárom ako auto McQueen z populárnej rozprávky Autá, ktorej motív má aj tento trenažér Smoby. Jazdu v trenažéri vylepší zábavná mobilná aplikácia, ktorú si môžete stiahnuť z Google Play.

Detský trenažér je veľmi zábavná hračka, ktorá deti zaujme na dlhé hodiny, ale zároveň podporuje aj optimálny rozvoj detí. Hraním sa s trenažérom sa rozvíja koncentrácia, reflexy, pohybové zručnosti a motorika. Keď si deti predstavujú, že jazdia na vzrušujúcich pretekoch v rôznych častiach sveta, rozvíja sa aj ich predstavivosť. Simulátor jazdy autom má veľmi kvalitnú a pevnú konštrukciu z odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Vydrží vašim deťom dlhé roky. Jazda autom je splnený sen pre každého malého chlapca, ktorý chce rýchlo vyrásť. Ktorý chlapec by netúžil po vlastnom aute a po rýchlej jazde v ňom? Chlapčenský trenažér je vynikajúcou replikou jazdy autom, pretože obsahuje všetko, čo potrebujú naozajstní šoféri. Chlapci sa pri závodení na trenažéri cítia ako v kabíne pretekárskeho auta.

Sedačka v trenažéri je veľmi pohodlná, je ergonomicky vytvarovaná a dá sa nastaviť do 3 polôh. Celý trenažér je ladený v červeno-čiernej farbe. Trenažér funguje na 3 x AA/LR6 batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Francúzska spoločnosť Smoby je renomovaný výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky od výrobcu Smoby majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Prepracovaný elektronický simulátor jazdy v červenej farbe je výborný darček pre každého chlapca od 3 rokov. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, preto neváhajte a zakúpte elektronický trenažér inšpirovaný rozprávkou Autá aj vášmu malému jazdcovi.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery85*36*57 cm
Celková výška57 cm
Rozmery balenia50*20*50 cm
Celková dĺžka85 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 3 x AA/LR6
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.