Spoločenská hra Zoonimooz Camel Race Game Janod v angličtine od 6 rokov

Popis produktu

Detská spoločenská hra Zoonimooz Camel Race Game je pekná a zábavná hračka vhodná pre deti od 6 do 12 rokov, ideálna pre 2 až 4 hráčov. Hra Zoonimooz Ťava je strategická hra, pri ktorej sa testuje kto je najšikovnejší a najrýchlejší. Cieľ hry je dopraviť ako prvý 5 kanistrov s vodou do mesta Timbuktu na saharskej púšti. Spoločenská hra pre deti obsahuje 36 malých kariet (duny), 7 veľkých kariet (5 oáz, 1 odchod, 1 príchod), 30 kariet s kanistrom na vodu, 4 karty s postavami, 4 ťavy očíslované od 1 do 4, 4 plastové stojany, 4 plastové krúžky, 4 gumičky, 1 kocku a návod. Spoločenská hra pre deti je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Prichádza v praktickom a zároveň veľmi peknom balení – vo farebnej plechovke, ktorá poslúži aj na uskladnenie iných hračiek.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, testuje sa postreh a trpezlivosť detí. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Janod je výrobca, ktorého história siaha do roku 1970 a zaoberá sa výrobou prvotriednych hračiek pre deti s francúzskym dizajnom. Sú to nielen zábavné hračky, ale aj prostriedky na rozvoj inteligencie detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • spoločenská hra  pre 2-4 hráčov
  • obsahuje  36 malých kariet (duny), 7 veľkých kariet (5 oáz, 1 odchod, 1 príchod), 30 kariet s kanistrom na vodu, 4 karty s postavami, 4 ťavy očíslované od 1 do 4, 4 plastové stojany, 4 plastové krúžky, 4 gumičky, 1 kocku a návod
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 6 do 12 rokov
  • ideálna na rozvoj postrehu, trpezlivosti, súťaživosti
  • v peknej plechovej dóze
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.