Servírovacia tácka Frozen Disney Smoby s trblietkami a 17 doplnkami akvamarínová

Popis produktu

Vyberáte peknú servírovaciu tácku pre vaše dieťa? Servírovacia tácka Frozen Disney Smoby je vhodný darček pre všetky malé dievčatká od 3 rokov. Servírovacia tácka pre deti je vyrobená z kvalitného a odolného plastu v krásnom akvamarínovom vyhotovení s moderným dizajnom a motívom obľúbenej rozprávky Frozen: Ľadové kráľovstvo, ktoré poznajú deti po celom svete. Súčasťou setu je 17 doplnkov: 2 poháriky, 2 šálky, 2 tanieriky, čajník s pokrievkou, cukornička s pokrievkou, hrnček na mlieko, príbory a tácka.

Detská servírovacia tácka sa vyznačuje jednoduchými a praktickými úchytmi, vďaka ktorým nebudú mať malé dievčatká problémy s jej nosením. Môže tak bez obáv chystať posedenie pre svojich kamarátov či súrodencov. Na doplnkoch k servírovacej tácke sa taktiež nachádzajú veselé obrázky s motívom Ľadového kráľovstva. Detská servírovacia tácka s doplnkami pomáha malým dievčatkám rozvíjať ich jemnú motoriku a pohybové zručnosti. Taktiež sa učí pohostinnosti a poriadkumilovnosti. Tácka pre deti má rozmery 35*28*9 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a jemný k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality a originálneho dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery35*28*9 cm
Rozmery balenia28*9*35 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,7 kg
Farbaakvamarínová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.