Servírovacia tácka Disney Princezné Smoby s čajovou súpravou a koláčikmi 16 kusov

Popis produktu

Smoby servírovacia tácka Disney Princezné s čajovou súpravou je ideálna sada pre každé dievčatko, ktoré sa chce hrať na hostiteľku a naservírovať svojim kamarátkam pravý čaj o piatej. Detská servírovacia sada je ladená v dizajne tých najkrajších a najobľúbenejších princezien z Disney rozprávok, ako sú Popoluška, Snehulienka, Ariel, Bella alebo Zlatovláska. Každé dievčatko si nájde tú svoju obľúbenú princeznú. Detská čajová súprava so servírovacou táckou vyzerá veľmi dievčensky, moderne a elegantne. Servírovacia súprava s motívom Disney Princezien je vhodná pre všetky dievčatká od 3 rokov.

Detská servírovacia súprava je tvorená 16 doplnkami, s ktorými si vaše dievčatko môže vyčarovať skutočne nádherné posedenie. Detská sada Princezné je vhodná aj na každú detskú oslavu. Francúzska spoločnosť Smoby má dlhoročnú tradíciu a je zárukou výroby kvalitných a jedinečných modelov hračiek pre vaše deti. Súprava na čaj Princezné je prevedená v pestrej ružovej farbe a je doplnená o nádherné farebné obrázky princezien a iných kráľovských doplnkov.

Čajová servírovacia súprava vyzerá veľmi elegantne a je ideálnym doplnkom k detskej kuchynke. Vďaka detskej čajovej súprave z kvalitného materiálu sa vaše dievčatko bude cítiť ako skutočná hostiteľka. S čajovým setom Princezné sa vaša malá princeznička môže naučiť, ako správne stolovať, servírovať čaj a obsluhovať hostí. Rozmery balenia súpravy pre dievčatká sú 40*22*8 cm. S dievčenskou čajovou sadou Princezné si vaše deti užijú veľa zábavy a môžu si otvoriť vlastnú malú čajovňu pre svoje kamarátky.

Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Pestré a dlhotrvajúce farby podnecujú detskú fantáziu a predstavivosť a rozvíjajú ich kreativitu. Vďaka mnohým malým doplnkom si detičky precvičujú jemnú motoriku a môžu predstierať, že podávajú čaj o piatej a sú skutočné hostiteľky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery40*22*8 cm
Rozmery balenia40*22*8 cm
Hmotnosť0,71 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.