Servírovací vozík Princezné XL Tea Trolley Smoby so 17 doplnkami ružový

Popis produktu

Detský servírovací vozík Princezné XL prichádza v balení s peknou čajovou súpravou a poteší všetky dievčatká od 3 rokov. Hračka je vyhotovená s motívom rozprávky Princezné, ktorú poznajú všetci malí fanúšikovia Disney rozprávok. Servírovací vozík ponúkne deťom bohatú sadu 17 doplnkov: 2 šálky, 2 poháriky, 2 tanieriky, 2 sady príborov, 2 koláčiky, nádobku na cukor, mlieko a konvicu na čaj. Všetky potreby na výrobu čaju si dievčatá môžu uložiť na peknú bielu tácku, ktorá sedí na servírovací stolík tak, aby nespadla. Obrázky nádherných princezien určite upútajú a potešia každé najmenšie dievčatko. Deti si môžu vymýšľať rôzne príbehy a dobrodružstvá spojené so stolovaním alebo si jednoducho môžu poklebetiť so svojimi kamarátkami. Detský servírovací vozík je vyhotovený v kombinácii ružovejbielejmodrej farby, jeho kolieska zabezpečujú hladkú a ľahkú jazdu. Rozmery vozíka sú 44*31*48 cm a jeho celková výška je 48 cm.

Prostredníctvom čajovej súpravy a servírovacieho vozíka Princezné sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Pestré farby zabezpečia, že súprava bude aj skvelým doplnkom do každej dievčenskej izby. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Okrem toho, že je to zábavný spôsob ako si krátiť čas, prispieva to aj k mentálnemu rozvoju detí. Naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s predmetmi, ktoré každodenne používajú dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom plastová súprava na prípravu čajového večierka Smoby.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery44*31*48 cm
Celková výška48 cm
Rozmery balenia43*12*54 cm
Celková dĺžka44 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,3 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.