Drevená retiazka na cumlík s medveďom My Bear Soother Holder Home Kaloo s farebnými guličkami 26 cm od 0 mes

Popis produktu

Drevená retiazka na cumlík My Bear Soother Holder z edície Home od francúzskeho Kaloo je vynikajúci darček pre bábätká už od narodenia. Retiazka na cumlík s dĺžkou 26 cm je praktickým doplnkom, vďaka ktorému budete vždy vedieť, kde má vaše bábätko svoj obľúbený cumlík. Retiazku s klipom tvoria drevené a silikónové guličky, ktoré sú zakončené dreveným medveďom. Jemné farby a kombinácia kvalitných materiálov pomôže dieťaťu s rozoznávaním nových tvarov a farieb, pri cmúľaní sa zabáva s roztomilým medvedíkom. Detské hračky a doplnky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu a originalitu.

Drevená retiazka s guličkami je zároveň veľmi dobrá pomôcka pre vzbudenie a rozvoj hmatovej citlivosti najmenších detí, ktorá je v prvých týždňoch po narodení najcitlivejšia. Hračky a doplnky Kaloo sú dôležité pre vývin každého dieťaťa, zvyšujú aktivitu ich mozgu, formujú ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Retiazka s dreveným medvedíkom pôsobí na bábätká upokojujúco, vytvára útulnú atmosféru. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná, spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. Cumlík nie je súčasťou balenia.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia14*14*5 cm
Celková dĺžka26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.