Puzzle Genuine Pekáreň Educa 3000 dielov od 15 rokov

Popis produktu

Educa puzzle Genuine The Bakery sú krásna a detilne prepracovaná hračka, vhodná pre deti od 15 rokov. Puzzle tvorí 3000 dielikov, o zábavu na dlhé zimné večery alebo výlety či dovolenky je teda zaručene postarané. Po poskladaní si doma vytvoríte krásny obraz s rozmermi 120*85 cm. Detské puzzle sú zábavou nielen pre deti, ale aj pre celú rodinu, ktorá spolu rada trávi čas, sú vhodné od 15 do 99 rokov. Hračka rozvíja logiku, fantáziu a predstavivosť, zároveň deti zabáva a zaháňa nudu.

Puzzle pre deti je nadčasová hračka, ktorá je už dlhé roky obľúbená vo všetkých vekových kategóriách. Educa je renomovaný španielsky výrobca zaoberajúci sa výrobou hračiek a hier pre deti a dospelých, ktoré pomáhajú rozvíjať logiku a inteligenciu detí. Skladanie veľkých puzzle je zábavná činnosť, ktorú môže spolu vykonávať aj celá rodina alebo partia priateľov. Puzzle sú populárne po celom svete a priaznivo pôsobia na predstavivosť a koncentráciu. Educa dbá na pravidlá bezpečnosti, ich výroba spĺňa najvyššie bezpečnostné kritériá európskeho trhu s hračkami.

V ponuke Educa nájdete mnoho puzzle s najrôznejšími motívmi a tiež vzdelávacie hračky, ktoré nesmú chýbať vo vašej zbierke. Puzzle sa dá nalepiť lepidlom na papier, vložiť do rámika a následne je z neho pekný obraz do detskej izby. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

Vekod 15 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery120*85 cm
Rozmery balenia46*32*6 cm
Dieliky puzzle3000
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.