Puzzle dobrodružstvo 3D Morské princezné Educa od 4 rokov

Popis produktu

3D Puzzle s motívom Morské princezné od španielskeho výrobcu Educa sú vhodným darčekom pre všetky deti a najmä dievčatká od 4 rokov. Nadčasové puzzle zobrazujú nádherný výjav z morského kráľovstva, v ktorom žijú princezné, obklopené rôznymi morskými tvormi. Deti zaujmú tieto puzzle na prvý pohľad, ľahko a rýchlo sa skladajú. Po poskladaní puzzle si budú deti rozprávať rôzne príhody a dobrodružstvá, ktoré môžu princezné zažiť v morských hlbinách, a tak si budú rozvíjať svoju fantáziu a predstavivosť. Zabaví sa tak s nimi viacero detí, kamaráti aj súrodenci, zlepšia si jemnú motoriku a koncentráciu.

Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Skladanie puzzle je zábavná činnosť, ktorú môže spolu vykonávať aj celá rodina alebo partia priateľov. Puzzle sú populárne po celom svete a priaznivo pôsobia na predstavivosť a koncentráciu. Deti sa s nimi kedykoľvek zabavia, najmä počas zimných večerov. Puzzle sú vyrobené z kvalitného materiálu - sú pre deti bezpečné. Rozmery puzzle sú 32*22*5 cm. Výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery32*22*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.