Prebaľovacia taška Voyage 4v1 toTs-smarTrike s vnútornou taškou a termoobalom na fľašu béžová

Popis produktu

Prebaľovacia taška Voyage je extra veľká taška pre mamičky, do ktorej si pohodlne zbalia všetky veci potrebné pri prechádzke alebo výlete s dieťatkom. Je vyrobená z ľahkého vodeodolného materiálu a ukrýva v sebe viacero priehradiek a vrecúšok. Súčasťou tašky je vnútorná taška, ktorá zabezpečí ešte viac úložného priestoru. Dá sa používať samostatne. Vďaka viacerým priehradkám sa dá obsah v taške organizovať, je prehľadný a mamička v nej rýchlo nájde všetko, čo potrebuje. Výborným doplnkom prebaľovacej tašky je prebaľovacia podložka a termoobal na fľašu. Termoobal zabezpečí, že budete mať po ruke na každom výlete teplé mlieko alebo čaj pre svoje bábätko. Multifunkčnému využitiu a elegantnému prevedeniu prebaľovacej tašky smarTrike neodolá žiadna mamička. 

Taška má remienky na držanie v ruke alebo na zavesenie na plece a tiež 2 ramenné popruhy, ktoré sa dajú prispôsobiť. Ramenné popruhy sa dajú šikovne skryť a tak sa batoh zmení na štýlovú tašku na rameno alebo do ruky. Ďalší spôsob využitia tašky pre mamičky je, že sa dá veľmi jednoducho pripevniť k držadlám na kočíku. Ťažkú tašku nemusíte nosiť v rukách, jednoducho je zavesená na kočíku. Dá sa využiť na 4 rôzne spôsoby: taška na rameno, do ruky, batoh, taška na kočiarik. Taška toTs-smarTrike má jednoduchý, ale trendový dizajn a multifunkčné využitie, vďaka čomu sa hodí pre všetky moderné mamičky a ich deti. S radom produktov Voyage sa funkcia spája s módou a sprevádza deti od narodenia vo veľkom štýle.

SmarTrike je špičkový výrobca detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré na svetovom trhu nemajú konkurenciu. Najnovším radom produktov sú doplnky na starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti toTs. Je to inovatívna kategória, ktorá je praktickým a zároveň štýlovým riešením pre každodenné potreby rodičov a ich najmenších. ToT's poskytuje najmodernejšie a chic kolekcie vysokokvalitných produktov, ktoré dokonale vystihujú ich vkus. Doplnky sú vyrábané z najlepších a najkvalitnejších materiálov so zameraním na detaily. Kombinuje sa v nich vysoká kvalita a rozumné ceny, pričom štýl zostáva na vysokej úrovni. Taška Voyage má rozmery 45*17*34 cm.

Vlastnosti

  • veľká prebaľovacia taška 
  • dostatočný vnútorný priestor s priehradkami a vreckami
  • odnímateľná vnútorná taška, veľké vnútorné vrecká
  • veľká vonkajšia priehradka
  • 2 priehradky na fľaše, termoobal na fľašu
  • prebaľovacia podložka
  • háčiky na pripojenie ku kočíku
  • pripevnenie na kočiarik, taška na rameno, taška do ruky a batoh v jednom
  • najmodernejší dizajn
  • kvalitné materiály
  • vodeodolný povrch
Doprava 79

Technické parametre

Rozmery45*17*34 cm
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.