Plyšový zajačik Blue Denim-Chubby Rabbit Kaloo s hrkálkou 30 cm v darčekovom balení pre najmenších modrý

Popis produktu

Kaloo plyšový zajačik Blue Denim-Chubby Rabbit je nádherná plyšová hračka pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má veľkosť 30 cm a veľmi zaujímavé modré prevedenie. Plyšový zajačik pre bábätká je oblečený v rozkošnom rifľovom oblečení, ktoré je hebké na dotyk. Upúta bábätká svojou farbou, mäkkým povrchom aj zvukom jemnej hrkálky, ktorá je vo vnútri zajačika. Hračka pre najmenších zachytáva jedinečnú vôňu dieťatka, čo je veľmi dôležité v prvých týždňoch života, pretože dieťa sa vďaka tomu pri hračke cíti bezpečne. Deti si prostredníctvom hračky intenzívnejšie uvedomujú svoju existenciu vo svete, mimo mamičkinho bruška. Plyšová hračka pre bábätká je zabalená v peknej darčekovej krabičke, takže ňou môžete obdarovať svojich najbližších bez problémov a starostí o balenie.

Hranie sa s plyšovými hračkami je nevyhnutné pre optimálny vývin detí, pretože zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, ale aj zručnosti a schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj zajačik Kaloo. Pre najmenšie deti sa odporúčajú na hranie hračky hýriace farbami, pretože zo začiatku nevnímajú úplne všetky farby spektra a pestré farby ich zaujmú skôr. Kolekcia Blue Denim od výrobcu Kaloo má jedinečné návrhy a detaily, ktoré sú ideálne pre každé bábätko. Džínsy a mikiny na plyšových hračkách Blue Denim sú trendové a posúvajú klasický dizajn na vyššiu úroveň. Pri plyšových hračkách Kaloo nie je problémom detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť. Odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • s jemnou hrkálkou
  • vhodná pre najmenšie deti
  • v modrých odtieňoch
  • veľkosť 30 cm
  • ideálna na maznanie pre bábätká
  • v darčekovom balení
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery30 cm
Rozmery balenia25*11 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.