Odrážadlo autíčko Bimba smarTrike červené

Popis produktu

Detské odrážadlo Bimba smarTrike je veselá farebná hračka vhodná pre deti od 18 mesiacov. Detské odrážadlo má červenú farbu a motív usmievavého autíčka, ktorému neodolá žiadne dieťatko. Výška sedadla je 19 cm, jeho rozmery sú 46*46*25 cm. V zadnej časti detského odrážadla je opierka pre väčšiu bezpečnosť detí, ale keď dieťatko vyrastie a vie sedieť samé, opierka sa dá odpojiť. Sedadlo odrážadla je veľmi pohodlné a ergonomicky tvarované. Otáčaním volantu dieťa mení smer jazdy, samo sa odráža nôžkami.

Opierka odrážadla sa dá využiť aj ako vodítko pre rodičov, ktorí chcú mať pod kontrolou jazdu svojich najmenších ratolestí. Detské odrážadlá nie sú len prostriedkom na zabavenie sa detí a na zahnanie nudy, aj keď je samozrejmosťou, že deti sa s nimi dokážu zabaviť veľmi dlhý čas. Pomocou odrážadla sa posilňuje svalstvo na rukách aj nohách, rozvíja sa jemná aj hrubá motorika detičiek, spoznávajú farby a tvary, približujú sa svetu dospelých. Vďaka veselým farbám a hrám na povolanie sa podnecuje a rozvíja aj detská fantázia. Detské odrážadlo je ideálne pre najmenšie deti pred tým, ako začnú používať prvý bicykel, pretože sa môžu už od útleho veku učiť udržať rovnováhu, pohybovať nôžkami.

SmarTrike je výrobca detských trojkoliek a odrážadiel, ktoré sú populárne na celom svete a jeho produkty sú jedny z najpredávanejších. Na svetovom trhu už pôsobí viac ako dekádu, je to svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek, je zárukou kvality, ale aj bezpečnosti pri hrách vašich detí. Dôkazom kvality je aj rad medzinárodných ocenení, z mnohých vyberáme Toy Industry Award – Winner Best Outdoor Toy 2013, Lovely by Parents – Winner 2014, Winner Rigt Star – Best Baby Essentials Award 2014.

Doprava 79

Technické parametre

Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.