Kreatívne tvorenie Nature Friends Multiactivity Kit Art Educa štyri princezné s výtvarnými prácami od 7 rokov

Popis produktu

Kreatívne tvorenie Nature Friends Multiactivity Kit Art je kreatívna sada od španielskeho výrobcu Educa pre všetky šikovné deti a najmä dievčatá od 7 rokov. V originálnej súprave sa nachádzajú 3 rôzne aktivity, ktoré umožnia deťom vytvárať nádherné obrázky a naplno sa ponoriť do sveta kreativity a fantázie. Pri tvorbe obrázkov si vyskúšajú vyškrabávaciu techniku na tmavom podklade, mozaikovú techniku s kamienkami a ozdobnú techniku s trblietkami a farebnými fóliami. K dispozícii budú mať bohatú sadu príslušenstva - farebné trblietky, fólie, kamienky, škrabadlo, ozdobný rámik. Vlastnoručne si dokážu vytvoriť dizajnové doplnky do detskej izbičky, pričom sa zabavia na dlhé hodiny.

Sada kreatívneho tvorenia predstavuje skvelý darček pre všetky šikovné deti, ktoré rady vytvárajú a skladajú nové veci. Všetky doplnky sú vyrobené z kvalitných materiálov a dieťa dostane šancu ukázať šikovnosť a predstavivosť pri vlastných výtvarných prácach, získava zdravé sebavedomie. Kreatívna súprava učí dieťa koncentrácii a trpezlivosti, rozvíja si logické myslenie a snaží sa vytvoriť čo najkrajšie obrázky. Takisto si zlepšuje aj jemnú motoriku, keďže narába s rôznymi pomôckami a doplnkami. Kreatívnu sadu s motívom štyroch princezien si obľúbia deti na prvý pohľad.

Detská hra s kreatívnymi hračkami a skladačkami rozvíja fantáziu a predstavivosť, cit pre detail. Deti sa učia vnímať jednotlivé detaily a všestranne sa rozvíjajú. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa okrem kreatívnych sád nájdete aj množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 7 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia30*35*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.