Interaktívne dlaždice s vodotryskom a boxom Sprinqle waterplay tiles Exit Toys 25 kusov veľké protišmykové 250*250 cm

Popis produktu

Interaktívne dlaždice s vodotryskom Springle Waterplay tiles od holandskej značky Exit Toys pripravia deťom od 3 rokov veľa radostných chvíľ a osviežujúce zážitky najmä počas horúcich dní. Kvalitná sada 25 dlaždíc s vodnou dýzou prekvapia deti striekajúcou vodou v tých najneočakávanejších chvíľach. Interaktívna vodná hra sa dá ovládať pomocou ovládacieho panela, ktorý obsahuje 7 zábavných hier. K ovládaciemu panelu pripojíte záhradnú hadicu, deti môžu ťukať do ovládacieho panela nohou a tak prepínajú medzi jednotlivými hrami. Sledujú striekajúce prúdy vody, vyhýbajú sa im alebo sa ich snažia chytať rukami. 

Vodné dlaždice dokážete jednoducho zložiť, dajú sa poskladať do štvorca alebo z nich vytvoríte hru na preskakovanie. Stačí si premyslieť, v akom tvare by mali byť dlaždice, potom ich zaklapnete v spojoch a pripojíte trysky k ovládaciemu panelu. Vďaka štvorcovým klikacím dielom môžete ozdobiť dlaždice číslami alebo figúrkami, takže ich nadizajnujete podľa vlastných predstáv. Ovládací panel Exit Springle sa dá prepojiť s mobilnou aplikáciou Exit Springle, vďaka ktorej získate ďalšiu interaktívnu hru a následne cez Bluetooth úplne ovládate vodné trysky. Trysky dokážu striekať vodu do výšky v rozmedzí od 10 do 300 cm. Interaktívne dlaždice sú vhodné aj do detských škôlok, klubov alebo škôl, súčasťou balenia je aj prepravný box na kolieskach, takže sa dajú jednoducho preniesť kamkoľvek budete potrebovať.

Dlaždice Sprinqle sú vybavené špeciálnou protišmykovou štruktúrou a zelené okraje vytvárajú ochranný lem po obvode dlaždíc. Vďaka regulátoru tlaku na ovládacom paneli môžete tiež nastaviť, do akej výšky majú striekať vodné trysky, aby sa s vodnou hračkou mohli zahrať aj najmenšie deti. Rozmery 1 dlaždice sú 50*50 cm s výškou 2,5 cm. Nosnosť dlaždíc je až 100 kg. Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým produkty najvyššej kvality. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71, FSC.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery250*250 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.