Drevený pracovný stôl Redmaster Bricolo M Janod magnetický s 24 doplnkami

Popis produktu

Janod drevený pracovný stôl Redmaster Bricolo M je pekná drevená hračka vhodná pre chlapcov od 3 do 8 rokov. Drevený stolík má lákavé červeno-žlté farebné prevedenie, v balení spolu s ním nájdete až 24 rôznych doplnkov, bez ktorých sa nezaobíde žiadny malý majster. K doplnkom patria rôzne skrutky, matice, drevené náradie. Celý stôl je vyrobený z robustného dreva s jemným povrchom, plocha nad stolom je magnetická. Drevená hračka je skvelá pre malých majstrov a remeselníkov, ktorí radi pomáhajú svojim ockom v dielni alebo kdekoľvek v dome. Detský drevený vozík je nadčasová drevená hračka, je vyrobený z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb. Jeho jedinečný dizajn, realistické prevedenie a pútavé farby zaručia, že sa s ním rád zahrá každý malý majster či ockov pomocník.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná aj hrubá motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Drevené nástroje z dielne naviac posilňujú svalstvo na rukách a deti získavajú istú pohybovú zručnosť. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska firma Janod sa zaoberá výrobou prvotriednych drevených hračiek pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky tejto francúzskej spoločnosti charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu značky Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevený magnetický stôl s náradím
  • 24 doplnkov
  • rozmery 46*33*68 cm
  • v žlto-červenom farebnom prevedení
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja jemnú  a hrubú motoriku, hmatovú citlivosť, posilňuje svalstvo na rukách
  • deti sa učia ako fungujú a na čo slúžia pracovné nástroje
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery46*33*68 cm
Celková výška68 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.