Drevená pyramída Lesné zvieratká Baby Forest Janod od 12 mes

Popis produktu

Drevená pyramída s Lesnými zvieratkami Baby forest pozostáva zo 6 kociek a je vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Dieťa zaujmú pestrofarebné farby, vďaka otvorom na kockách môže spoznávať rôzne tvary. Rozmer kocky je 12*12*54 cm. Drevené kocky pre deti majú na sebe veselé obrázky so zvieratkami, ktoré deti zaujmú na prvý pohľad. Kocky v stavebnici majú rôzne veľkosti a sú v nich vyrezané otvory v tvare srdiečka, hviezdičky, trojuholníka, kruhu a podobne. 

Do týchto otvorov môžu deti vkladať ďalšie menšie kocky. Manipuláciou s kockami a skúmaním, čo sa zmestí do rôznych otvorov sa rozvíja nielen motorika, ale aj logické myslenie. Okrem toho pestré farby a obrázky zvieratiek na kockách podnecujú aj detskú fantáziu. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu rozvoju dieťaťa. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu je drevená hračka Janod nadčasová, bude sa s ňou hrať niekoľko generácií, páči sa chlapcom aj dievčatám. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy. Nadčasový dizajn a vysoká kvalita vám zaručia, že kocky Janod si obľúbi aj niekoľko generácií detí po sebe.

Vlastnosti

  • 6 drevených kociek
  • rozmery jednej kocky sú 12*12*54 cm
  • vhodné pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • atraktívny dizajn
  • kvalitné vyhotovenie
  • overená značka Janod
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery12*12*54 cm
Celková výška54 cm
Celková dĺžka12 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.