Drevená hrazda Baby Gym Trainer Eichhorn výškovo nastaviteľná pre najmenších od 3 mes

Popis produktu

Drevená hrazda Baby Gym Trainer od popredného nemeckého výrobcu Eichhorn predstavuje skvelú voľbu pre všetky bábätká od 3 mesiacov. Nádherná hrazda pre najmenších je vyrobená z prvotriedneho dreva, vďaka čomu je veľmi pevná a stabilná. Nadčasový prírodný vzhľad v kombinácii s veselými farbami rozjasní a rozveselí každú izbičku, deti sa budú hrať v útulnej a príjemnej atmosfére. Tešiť sa môžu na rôzne aktivity, ktoré ich zabavia na dlhý čas. Preskúmajú dreveného zajačika s plyšovými uškami, zahrajú sa s rôznymi krúžkami, spoznávajú nové farby a tvary. Hrazda je výškovo nastaviteľná v 3 polohách - 50 cm, 46 cm alebo 42 cm od zeme.

Hračky na hrazdičke zaujmú chlapcov aj dievčatá, ponúknu im skvelé aktivity pre rozvíjanie ich motorických a kognitívnych schopností. Materiál, použitý pri výrobe, spĺňa prísne kritéria a štandardy, aby sa bábätká hrali v maximálne bezpečných podmienkach. Pestré a jasné farby na hračkách sú prispôsobené pre potreby vašich najmenších, ktoré sa naučia rýchlejšie rozpoznávať jednotlivé farby spektra. Už od útleho veku si rozvíjajú priestorové videnie, logické myslenie, fantáziu a predstavivosť. S drevenou hrazdou Eichhorn vytvoríte vašim deťom obľúbený herný kútik, v ktorom strávia dlhé hodiny. Rozmery produktu sú 46*52*60 cm.

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám fantastické drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov, k výrobe hračky sa použilo výhradne 100% drevo FSC® získané udržateľným lesníctvom v Bavorskom lese. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery46*52*60 cm
Celková výška50 cm
Rozmery balenia54*46*46 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.