Šliapací traktor GM Kravička Smoby s prívesom bielo-čierny

Popis produktu

Smoby detský traktor v štýle kravičky na šliapanie s pedálmi a zelenou vlečkou je jedinečným traktorom pre deti. Veľkosťou je väčších rozmerov. Je vhodný pre deti od 3 do 8 rokov. Traktor pre deti Kravička je prevedený vo farebnej kombinácii  bielej a čiernej farby so škvrnami, čiernymi pevnými kolesami a zelenou vlečkou s veselými obrázkami. Detský traktor GM Kravička má pevné sedadlo, ktoré sa dá polohovať dopredu a dozadu, a otáčajúci sa volant. Výška sedadla je 37 cm od zeme. Vďaka odpojiteľnej vlečke si dieťa môže nosiť piesok, kamene a iné predmety. Všetky prvky zaručujú vášmu dieťaťu dlhé hodiny strávené hrou vonku na čerstvom vzduchu. Má pevnú konštrukciu vyrobenú z odolných plastových materiálov.

So svojou dĺžkou 136 cm je to skvelá veľká hračka pre každého chlapca, či dievča s ktorou zažije množstvo zábavy. Šírka traktora je 45 cm a je vysoký od zeme 56 cm. Ľahko sa na ňom pedáluje, a jeho pohon je na reťaz, tak ako bicykel. Kolesá sa ovládajú pomocou volantu. Výhodou traktora pre deti je to, že podporuje fyzický rozvoj dieťaťa, posilňuje jeho nohy a celé telo. Rozvíja celkovú fyzickú zručnosť dieťaťa, a v neposlednom rade strávi dlhé hodiny hrou vonku. Detský šliapací traktor je hračka snov pre každého chlapca. Traktor ponúka veľa možností na hru, či už pomáhaním pri prácach v záhrade, alebo sa dieťa hrá na malého farmára, či stavbára. Traktor pre deti má nosnosť 30 kg.

Je to kvalitný francúzsky výrobok, ktorý má odolné vlastnosti. Plast je pevný a vydrží dlhé roky ako nový. Traktor pre deti na šliapanie stojí na 4 pevných kolesách. Predné a zadné majú rozdielny priemer. Detský traktor GM Kravička vyzerá ako detská replika ozajstného traktora s peknými obrázkami. Smoby, výrobca detských hračiek, je značka, ktorá je zárukou kvality počas dlhých rokov. Detský traktor je hračka s certifikátom kvality a odolnosti. Deti milujú realistické hračky, s ktorými zažijú množstvo zábavy od ich 3 rokov a počas celého detstva. Vďaka svojej robustnosti je to bezpečná hračka, dieťa nesedí vo veľkej výške nad zemou.

Vlastnosti

  • detský šliapací traktor
  • dizajn kravičky
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • bielej a čiernej farby so škvrnami
  • pevná konštrukcia
  • odolný plastový materiál
  • dĺžka 136 cm, šírka 45 cm, výška 56 cm
  • reťazový pohon
  • nosnosť 30 kg
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery136*56*45 cm
Výška sedacej plochy37 cm
Celková dĺžka136 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,30 kg
Nosnosť30 kg
Farbačiernobiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.