Kozmetický stolík Disney Top Frozen Smoby s 5 doplnkami akvamarínový

Popis produktu

Detský kozmetický stolík Top Frozen Smoby s obľúbeným motívom Ľadové kráľovstvo poteší každé dievčatko ako darček k narodeninám, na Vianoce či len tak, z lásky. Kozmetický stolík  v krásnej akvamarínovej farbe je určený pre dievčatká od 3 rokov. Na kozmetickom stolíku sú vyobrazené princezné Anna a Elza, obľúbené hrdinky z obľúbenej rozprávky. Kozmetický stolík si dieťa môže položiť na zem alebo na nízky stolík tak, aby ho mala vaša dcérka pohodlne pred sebou a nič nerušilo jej hru na princeznú, ktorá sa chystá na svoj prvý rozprávkový ples.  

Dievčenský stolík má praktické zrkadlo, ktoré je vyrobené z kvalitného materiálu. Kozmetický stolík pre dievčatá obsahuje sadu 5 doplnkov dve fľaštičky na parfum, hrebeň na vlásky, čelenku a prstienok. Všetky doplnky sú vyzdobené motívom Frozen. Pokiaľ sa dievčatko dostatočne zahrá, môže si odložiť svoje kozmetické pomôcky do 3 šikovných zásuviek, nachádzajúcich sa pod zrkadlom. Rozmery detského stolíka sú 49*36*51 cm pričom celková výška stolíka je 50 cm.

Francúzska výrobca Smoby vyrá kvalitou svojich hračiek a elegantným dizajnom, ktorí milujú deti po celom svete. Všetky výrobky od Smoby podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu a spĺňajú aj tie Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Proces výroby hračiek Smoby je pod prísnou kontrolou a hračky spĺňajú tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou originálneho francúzskeho dizajnu detských hračiek.

Vlastnosti

  • elegantný francúzsky dizajn
  • zrkadlo
  • praktická sada 5 doplnkov
  • úložný priestor
  • motív Disney Frozen
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*36*50 cm
Celková výška50 cm
Rozmery balenia38*13*49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,3 kg
Farbaakvamarínová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.