Spoločenská hra If you dare Mimic game Educa v angličtine od 6 rokov

Popis produktu

Detská spoločenská hra If you dare Mimic game je skvelá hra pre deti od 6 rokov, ktorá prináša malým nezbedníkom kopec zábavy. Hlavnou úlohou detí je pri tejto hre napodobňovať zvieratká, povolania, objekty a aktivity, ktoré sú zobrazené na kartičkách. Na začiatku každého kola deti zatočia šípkou, ktorá ukáže na kategóriu a vytiahnu si kartičku s obrázkom. Podľa toho musia gestami a mimikou čo najvernejšie zohrať svoju úlohu. Ostatné deti hádajú, či ich kamarát napodobňuje speváka, opicu alebo dokonca topánku.

Súčasťou balenia spoločenskej hry pre deti If you dare Mimic game je hracia doska s kolesom, 144 kartičiek s obrázkami a pravidlá hry v angličtine. Detská spoločenská hra predstavuje výborný prostriedok na utužovanie vzťahov medzi deťmi. Pri hraní na mímov deti musia naplno využívať svoju kreativitu a fantáziu, zároveň sa hýbu a logicky premýšľajú. Táto hra je vhodná pre 2-4 deti vo veku od 6 rokov. Všetci hráči sa pri hre poriadne nasmejú a zabavia na dlhý čas.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu. Keďže je táto spoločenská hra v angličtine, deti si prostredníctvom nej môžu rozširovať slovnú zásobu anglického jazyka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia25*25*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.