Kuchynka Deli Burger Chicos červená s 26 doplnkami

Popis produktu

Kuchynka Deli Burger Chicos prinesie deťom od 3 rokov veľa radostných zážitkov pri príprave šťavnatých hamburgerov, hranoliek a iných vysmážaných pochúťok. Originálna kuchynka v červenom vyhotovení je vybavená grilom s otočnými gombíkmi, pultom pre prípravu jedla a poličkou s ingredienciami a háčikmi na zavesenie kuchynského náčinia. Malí obchodníci sa potešia aj jednoduchej ponuke jedál s číslami, ktorá je ozdobená štýlovým emblémom Deli Burger.

Súčasťou kuchynky je aj bohatá sada 26 doplnkov, medzi ktorými sa nachádza kartónový box na doručenie objednávky, tácka, pohár so slamkou, kuchynské náradie, párky, kuracie stehienko, hranolky, fľaška kečupu, horčice, džús a rôzne ingrediencie do hamburgera. Realistické repliky jedla a kuchynských doplnkov využijú deti aj pri hre so svojimi súrodencami a kamarátmi, vyskúšajú si profesiu šéfkuchárov. 

Deti sa pri varení naučia, ako sa správne používa kuchynské náčinie a pripravuje jedlo podľa objednávky. Približujú sa svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a zároveň si rozvíjajú fantáziu a predstavivosť. Zlepšujú si jemnú motoriku a logické myslenie, rýchlejšie sa socializujú a trénujú si komunikačné schopnosti. Kuchynka zabaví chlapcov a dievčatá na dlhé roky, vďaka nízkej váhe sa dá ľahko prenášať a jej rozmery sú 50*32*40 cm. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery50*32*40 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.