Batoh s autom Flash McQueen Cars XRS Smoby a pracovným náradím

Popis produktu

Batoh s náradím a skladacím autíčkom McQueen XRS od francúzskeho Smoby je vyhotovený v krásnom červeno-čiernom vyhotovení v motíve obľúbenej detskej rozprávky Autá. V praktickom batohu nájdu malí pretekári náradie a autíčko, ktoré si môžu opakovane skladať. Jednotlivé montážne diely na autíčko sú vyrobené z kvalitného a odolného plastu, rovnako aj súprava náradia - kĺbový kľúč a skrutkovač. S touto hračkárskou sadou sa stane z dieťaťa šikovný automechanik, ktorý si poskladá svoje vlastné autíčko.

Náradie je vytvarované tak, aby ho malé dieťa vedelo s istotou a správne uchopiť a hrať sa s ním. Vďaka batohu budú mať chlapci svoje súčiastky vždy so sebou na jednom mieste a autíčko si tak môžu poskladať kdekoľvek - na návštevách aj výletoch. Pri skladaní autíčka môžu spolupracovať aj viaceré deti, kamaráti aj súrodenci. Pri skladaní autíčka naberajú deti pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s autíčkami si zlepšujú aj jemnú motoriku a pohybové zručnosti, tiež logické myslenie a technickú predstavivosť. Rozmery batoha sú 20*8*28 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť všetkých hračiek, ktoré sú vyrobené podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery20*8*28 cm
Celková výška28 cm
Celková dĺžka20 cm
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.