Autíčko zberateľské s neónovým efektom Tune Up's 3 Majorette kovové 7 prekvapení dĺžka 7,5 cm od 5 rokov

Popis produktu

Zberateľské autíčka edície Tune Up's 3 od francúzskej značky Majorette očaria každé dieťa a najmä chlapcov chlapcov od 5 rokov. Pestrofarebná krabička v sebe skrýva 7 prekvapení - 1 kovové autíčko s neónovým efektom, tuningové doplnky, ozdobné nálepky, zberateľský žetón, letáčik a modrý box, do ktorých si po hre uložia autíčko. Vďaka plastovému boxu si deti svoj nový model vystavia na poličku a po čase k nemu pridajú ďalšie autíčka z tejto kolekcie. Dĺžka autíčka je 7,5 cm, očarí zberateľov precízne vypracovanými detailmi a originálnym dizajnom.

Pri zbieraní autíčok má dieťa šancu získať autíčko z týchto úrovní - cool, rare, super rare a ultra rare. V prípade, že dieťa získa rovnaké autíčko, môže si ho so svojim kamarátom alebo spolužiakom vymeniť. Pri hľadaní modelov na výmenu naberá sebavedomie, rýchlejšie sa socializuje a nadväzuje nové kamarátstva. Pri tuningu a pridávaní rôznych doplnkov k autíčku si chlapci cibria jemnú motoriku a technickú predstavivosť. Autíčka v sérii Tune Up's sú vyhotovené z prvotriednych materiálov v nádherných farbách, pôsobia realisticky a rozvíjajú detskú fantáziu a predstavivosť. Kompletná zberateľská kolekcia autíčok s neónovým efektom pozostáva z 18 modelov áut.

Francúzska značka Majorette už dlhé roky prináša deťom špičkové autíčka a stavebnice, ktoré si obľúbili aj zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov. Autíčka Majorette všestranne rozvíjajú každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Celková dĺžka7,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.