Samolepky 3D Veselé Vianoce Janod

Popis produktu

Detské samolepky Veselé Vianoce od francúzskej spoločnosti Janod pomôžu navodiť u vás doma atmosféru najkrajšieho sviatku v roku - Vianoc. 9 samolepiek  zobrazuje vianočný darček, Mikuláša, snehuliaka, snehovú vločku, perníček, bábiku, lízankovú paličku, medvedíka a mikulášsku čižmu. Samolepky pre deti Janod majú 3D efekt. Detské vianočné samolepky sú kvalitný výrobok, ktorý spĺňa prísne bezpečnostné normy. Detské samolepky krásne ozdobia izbu, ale vďaka svojmu vianočnému motívu poslúžia aj na spoznávanie rodinných vianočných tradícií.

Hračky francúzskej spoločnosti Janod majú istý edukačný charakter, pretože ovplyvňujú mentálny a fyzický vývoj detí. Nálepky pre deti pomáhajú deťom rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť a tvorivosť a komunikačné schopnosti. Hračky a doplnky Janod majú dlhú tradíciu výroby, pričom sa využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Použité farby a laky na povrchovej úprave hračiek a dekorácií Janod sú zdravotne neškodné a bezpečné pre hru detí.

Spoločnosť Janod je známa vývojom jedinečných a kvalitných hračiek a dekorácií s francúzskym dizajnom, ktoré sú nielen zábavné, ale aj rozvíjajú inteligenciu detí. Jeho história siaha do roku 1970. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Vytvorte si doma aj vy čarovnú atmosféru Vianoc s 3D samolepkami Janod.

Doprava 79

Technické parametre

PôvodVyrobené vo Francúzsku
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.