Magnetická tabuľa zotieracia Crea Pocket Janod so zvieratkami od 3 rokov

Popis produktu

Magnetická tabuľa zotieracia Crea Pocket Janod so zvieratkami je krásna hračka vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Magnetická tabuľka pre deti s pestrými farbami predstavuje skvelé stredisko detskej zábavy a aktivity. Tabuľka je nielen magnetická, ale dá sa po nej aj písať  a kresliť špeciálnym perom. Deti môžu čokoľvek zotrieť, a potom to zase nakresliť. Malí umelci tak môžu svoje obrázky opravovať a prekresľovať. Zvieracie motívy a pestré farby podnecujú detskú predstavivosť a fantáziu. Magnetická zotieracia tabuľka je nadčasová hračka, ktorá zaujme mnoho generácií a veľa zábavy s ňou zažijú deti aj ich rodičia. Všetky hračky Janod sú vyrobené z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Francúzska spoločnosť Janod produkuje unikátne detské hračky a doplnky. Hračky Janod sú inšpirované francúzskym dizajnom a sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti.

Všetky výrobky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorika a hmatová citlivosť. Deti si rozvíjajú svoju fantáziu, predstavivosť a kreativitu, to všetko hravým spôsobom. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitnému materiálu a nekonečným možnostiam pre zábavu tejto hračke neodolá žiadne dieťa a zabaví sa pri nej na veľmi dlhý čas.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery14*0,5*16 cm
MechanickéÁno
MagnetickéÁno
Farbapestrofarebná
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.