Kolotoč nad postieľku Cotoons Smoby s hudbou a svetlom pre najmenších modrý

Popis produktu

Smoby kolotoč nad postieľku Cotoons je nádherná multifunkčná hračka vhodná pre najmenších chlapcov od 0 mesiacov. Detský kolotoč sa prispôsobí každej postieľke pre bábätko, pretože sa dá pripevniť z bočnej strany pomocou stojana so skrutkou. Je pripevnený stabilne, takže sa nemusíte báť o svojich najmenších. Je ladený v bielo-modrej farbe a má tvar kvetu. Kvietok má na stonke niekoľko plastových lístkov a tiež po ňom lezie jedna rozprávková postavička Cotoons. Na kvetinke sú zavesené viaceré pestrofarebné zvieratká a malé kvietky, ktoré sa točia nad hlavičkou bábätka. Dieťatko upútajú a upokoja, môžu sa na nich pozerať pred spaním. Na vrchnej časti kvetu sú 3 tlačidlá na vypnutie a zapnutie svetla a hudby. V tme kvietok po stlačení svieti nežným farebným svetlom, ktoré sa odráža na stenách izby a pôsobí na dieťatko upokojujúco, aby sa nebálo tmy. Vynikajúcim doplnkom ku kolotoču pre bábätká je ovládač v tvare ružovej slzičky, ktorým sa dá zapnúť hudba a svetlo na kolotoči.

Noc v tme môže byť pre najmenšie deti niekedy príliš stresujúca a strašidelná. Ak máte problém s uspávaním dieťatka, jedným z riešení problému môže byť zakúpenie tohto nádherného a tak praktického doplnku do detskej izby. Svetielko a uspávacia hračka v jednom zaženie obavy z tmy a prinesie vašim najmenším ratolestiam sladké sníčky. Rozprávkové postavičky Cotoons deti upokoja a potešia pred každým spánkom. Hračka môže poslúžiť aj ako prostriedok na objavovanie a spoznávanie nového sveta pre najmenších, ktorí sa vďaka takejto multifunkčnej hračke ľahšie orientujú na vonkajší svet a vonkajšie podnety. Tento bielo-modrý doplnok do detskej postieľky sa najlepšie hodí pre najmenších chlapcov. Kolotoč hrá samostatne 10 minút, ale pomocou ovládača sa dá zapnúť na 40 minút, aby ste nevyrušovali dieťatko.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatk. Kolotoč nad postieľku je ideálny darček pre najmenšie deti. Oblé hrany na hračkách Smoby slúžia ako preventívna ochrana pred zranením detí a sú zárukou maximálnej bezpečnosti. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. Detský kolotoč je výhercom súťaže Grand Prix Marketing Innovation 2015.

Vlastnosti

  • kolotoč nad postieľku bábätka
  • rozprávkový motív, tvar kvetu
  • modrá farba pre chlapcov
  • v tme svieti
  • hrá pekné melódie
  • hrá 10 alebo 40 minút
  • ovládanie pomocou ovládača
  • ľahké pripevnenie na postieľku
  • ideálny na uspávanie bábätka
  • kvalitný plast, ktorý je zamatovo jemný na dotyk
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • výherca súťaže Grand Prix Marketing Innovation 2015
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery46*57*22 cm
Rozmery balenia40*10*35 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,23
NoteBattery: 2x AAA/LR3, 3x AA/LR6
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.