Zvonček elektronický s reálnym zvukom Doorbell Smoby ku všetkým domčekom Smoby 3 druhy zvukov od 24 mes

Popis produktu

Elektronický zvonček Doorbell s 3 zvukmi od francúzskeho výrobcu Smoby je kompatibilný so všetkými modernými domčekmi domčekmi Jolie, Lovely, Nature, Pretty, Neo Jura Lodge, Friends House, Friends House Evo, 4 Seasons Playhouse, Sweety Corner Playhouse, Garden House Playhouse, Chef House Playhouse, House on stilts. K detskému domčeku ju pripevníte úplne jednoducho a deti si naň môžu dokonca napísať meno.

Vďaka zvončeku už nemusí prichádzajúca návšteva klopať, ale zazvoní ako pri skutočnom domčeku. Pri každom stlačení zvončeka sa ozve náhodný zvuk - klasické zvonenie "ding dong", zaštekanie psíka alebo zamňaukanie mačičky. Vďaka tomu budú mať deti pri hre s domčekom ešte väčšiu radosť. Šedý zvonček je vybavený malým reproduktorom a funguje na 2 x AAA/LR03 batérie (nie sú súčasťou balenia).

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery13*4*3 cm
Rozmery balenia14*5*4 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBatteries: 2 x AAA (not included)
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.