Zverolekárska ordinácia s mačiatkom a škrečkom Veterinary Center Smoby s lekárskym pultom a vanička na kúpanie s 18 doplnkami

Popis produktu

Zverolekárska ordinácia so zvieratkami od francúzskeho výrobcu Smoby si obľúbia všetky deti od 3 rokov, ktoré majú rady zvieratká. Malí zverolekári budú mať k dispozícii plyšového škrečka a mačičku, s ktorými si precvičia vyšetrovacie úkony, ktoré musí poznať každý lekár. Vo svojej novej ordinácii využijú vyšetrovací pult a pomocou lekárskych nástrojov sa snažia zistiť jeho zdravotný stav. Vedľa pultu sa nachádza modrá vanička so sprchovou hlavicou, v ktorej lekár svojho malého pacienta po vyšetrení okúpe, pričom môže s otočným valčekom nastaviť správnu teplotu vody. Pre malého škrečka je pripravený aj kolotoč, takže si v ňom môže kedykoľvek zabehať.

Ordinácia disponuje dostatkom úložného priestor u, takže majú doktori a doktory možnosť uložiť lekárske nástroje na veľkú poličku v spodnej časti ordinácie alebo do boxov, či ich zavesiť na praktické háčiky. Zverolekárska ambulancia ponúkne chlapcom a dievčatám 18-dielnu sadu doplnkov, medzi ktorými sú rôzne lekárske dózy a fľaštičky, krabica s mliekom a granulkami pre zvieratká, teplomer, injekčná striekačka, stetoskop, zdravotný záznam o zvieratkách spolu s nálepkami, ktoré označujú typ vyšetrenia, zákrok a dokonca aj stav zvieratka. Vďaka týmto doplnkom si dieťa rýchlo osvojí prácu zverolekára, bude mať z hry ešte realistickejší zážitok.

Veterinárne centrum v krásnej kombinácii modrej, ružovej, sivej, zelenej a bielej si obľúbia chlapci a dievčatá na prvý pohľad. Je vyhotovené z pevných a odolných plastov, jeho rozmery sú 53*47*70 cm. S touto hračkou sa deti zahrajú na povolanie veterinárov a získavajú pocit zodpovednosti. Zisťujú význam rôznych zdravotníckych pomôcok a nástrojov, učia sa, ako správne pomôcť svojim domácim miláčikom. Pri hre si precvičujú aj jemnú motoriku, rozvíjajú si fantáziu a predstavivosť. Taktiež si zlepšujú pamäť a logické myslenie. V deťoch sa prebúdza zdravé sebavedomie, hravou formou sa naučia veľa nových vecí. Táto edukatívna hračka je vhodná aj do predškolských zariadení.

Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky s vlastnou originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery53*47*71 cm
Celková výška71 cm
Rozmery balenia50*20*60 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.