Žehlička Smoby elektronická zelená

Popis produktu

Detská žehlička Smoby je ideálnou hračkou pre detičky, ktoré sa snažia doma pomáhať pri domácich prácach. Vďaka žehličke s realistickým dizajnom a elektronickými funkciami bude pre vaše deti žehlenie omnoho zábavnejšie a príjemnejšie. Žehlička je vhodná pre deti od 3 rokov, pre ktorých je žehlenie zábavou a potešením zároveň.  Rozmery elektronickej žehličky so zvukom a svetielkom sú 10*10*20 cm. Je vyrobená z odolného a kvalitného materiálu, ktorý je zamatový a príjemný na dotyk.

Kombinácia zelenej, bielej a sivej farby dodáva žehličke so zvukom moderný a hravý vzhľad, čo ocenia všetky malé gazdinky. Žehlička pre deti Smoby funguje na batérie a počas žehlenia vydáva zvuky a svieti. Je takmer na nerozoznanie od skutočnej žehličky, vďaka čomu budú mať vaši malí pomocníci zo žehlenia omnoho autentickejší a príjemnejší zážitok. Detská žehlička Smoby obsahuje aj tlačidlo, ktoré symbolizuje naparovanie žehličky a regulátor pre nastavenie troch rôznych druhov teploty.

Francúzsky výrobca hračiek pre deti Smoby je renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou výroby hračiek najvyššej kvality pre vaše malé ratolesti. Výrobok spĺňa všetky kvalitatívne a bezpečnostné európske normy. Detská žehlička je skvelým darčekom pre deti, ktoré sa chcú zapojiť do domácich prác a pomáhať mamičke pri žehlení. Spoločným žehlením u detí už od malička vytvárate návyky na poriadok.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery10*10*20 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.