Žehlička Aqua Clean Smoby elektronická so zvukmi tyrkysová elektronická so zvukmi tyrkysová

Popis produktu

Detská elektronická žehlička Aqua Clean je ideálnym pomocníkom pre detičky, ktoré sa snažia doma pomáhať pri domácich prácach. Je vhodná pre deti od 3 rokov, pre ktorých je žehlenie zábava. Vďaka žehličke Aqua bude pre vaše deti žehlenie omnoho zábavnejšie a príjemnejšie. Je vyrobená z odolného a kvalitného materiálu, ktorý je zamatový a príjemný na dotyk. Žehlička pre deti je vernou kópiou skutočnej žehličky. Má veľmi moderný vzhľad a pekné tyrkysové vyhotovenie len podčiarkuje jej moderný a hravý dizajn.

Žehlička počas žehlenia vydáva zvuky ako naozajstná žehlička. Je takmer na nerozoznanie od skutočnej žehličky, vďaka čomu budú mať vaši malí pomocníci zo žehlenia omnoho intenzívnejší a krajší zážitok. Keď je žehlička zapnutá, žehlička vydáva reálne zvuky ako skutočná žehlička. Detská žehlička vydáva dva rôzne zvuky, v závislosti od toho, či je povrch rovný alebo drsný. Žehlička funguje na batérie typu 2 x AA/LR6, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Elektronická žehlička pre deti sa automaticky po niekoľkých sekundách vypne. Obsahuje aj gombík, ktorý symbolizuje naparovanie žehličky a nastavenie troch rôznych druhov teploty. Francúzsky výrobca Smoby je renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou a so zárukou dlhodobej a najvyššej kvality hračiek pre vaše malé ratolesti. Výrobok spĺňa všetky európske normy bezpečnosti a kvality produktu. Rozmery elektronickej žehličky so zvukom sú 8*9*18 cm. Zapojením vášho dieťaťa do žehlenia a domácich prác v ňom už od malička pestujete zmysel pre poriadok a čistotu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery8*9*18 cm
Rozmery balenia20*10*10 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,1 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.