Žehliaca doska so žehličkou Ironing Board Steam Iron Smoby s vešiakmi a 9 doplnkami

Popis produktu

Žehliaca doska so žehličkou Ironing Board predstavuje vynikajúcu sadu pomôcok na žehlenie pre malých domácich pomocníkov od 3 rokov. Doska na žehlenie upúta dieťa na prvý pohľad, vyzerá skutočne realisticky. Má pevnú konštrukciu a dá sa jednoducho zložiť. Je vyhotovená v jemnom tyrkysovo-šedom vyhotovení, takže ozdobí každú detskú izbičku. Povrch žehliacej dosky je ozdobený originálnym motívom, vďaka čomu bude žehlenie pre deti omnoho zábavnejšie a radostnejšie. Rozmery žehliacej dosky pre deti sú 69*23*49 cm, výška plochy na žehlenie je 49 cm. Žehliaca doska má aj podstavec na položenie žehličky, ktorý imituje parnú nádobu.

Detská doska na žehlenie je pevná a jej povrch je príjemný na dotyk, čím zaručuje dlhodobú a príjemnú zábavu pre vaše detičky. Vďaka použitiu vysoko kvalitných a odolných plastových materiálov vyzerá detská žehliaca doska veľmi autenticky. Súčasťou žehliacej výbavy je aj žehlička, 2 vešiaky pre zavesenie vyžehlenej bielizne a 4 štipčeky. Rovnako ako stojan na žehlenie, aj žehlička je v jemnej tyrkysovej farbe, vďaka čomu spolu krásne ladia. Detská žehlička je replikou skutočnej, a preto si malí pomocníci môžu regulovať aj potrebnú teplotu pre žehlenie, pričom ich zaujme gombík s mechanickým zvukom cri-cric.

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery69*23*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia35*11*70 cm
Celková dĺžka69 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,55 kg
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.