Žehliaca doska Smoby s elektronickou žehličkou Clean s 9 doplnkami zelená

Popis produktu

Žehliaca doska pre deti s detskou elektronickou žehličkou Clean poteší malých domácich pomocníkov vo veku od 3 rokov. Detská doska na žehlenie je pevná a jej povrch je príjemný na dotyk, čím zaručuje dlhodobú a príjemnú zábavu pre vaše detičky. Vďaka použitiu vysoko kvalitných a odolných plastových materiálov vyzerá detská žehliaca doska veľmi autenticky. Vďaka elektronickej žehličke Clean so zvukom bude žehlenie prebiehať ako v skutočnosti. Zvuk naparovania sa aktivuje po zatlačení tlačidla na žehličke. Žehlička pre deti vydáva 2 rozdielne zvuky v závislosti od toho, či je povrch rovný alebo nie. Po niekoľkých sekundách sa zvuk naparovania automaticky vypne. Súčasťou setu na žehlenie je aj 9 doplnkov, ktoré vašemu malému pomocníkovi žehlenie uľahčia a spríjemnia. 

Detská žehliaca doska je prevedená v bielo-zeleno-sivej farebnej kombinácii, ktorá spolu dokonale ladí. Doska na žehlenie pre deti pôsobí veľmi moderne a vyzerá skutočne realisticky. Má pevnú konštrukciu a dá sa jednoducho zložiť. Povrch žehliacej dosky je ozdobený jemným motívom rozkvitnutých stromov, vďaka čomu bude žehlenie pre deti omnoho zábavnejšie a radostnejšie. Žehliaca doska má aj stojan na položenie žehličky a priestor na pripnutie 5 štipčekov v tvare kvetinky. Rozmery žehliacej dosky pre deti sú 69*23*49 cm, výška plochy na žehlenie je 49 cm. Súčasťou žehliacej výbavy je aj elektronická žehlička Clean, ktorá je realistickou kópiou originálu a 2 zelené vešiaky pre zavesenie vyžehlenej bielizne. 

Rovnako ako stojan na žehlenie, aj žehlička má bielo-zeleno-sivú farebnú kombináciu, vďaka čomu spolu krásne ladia. Detská žehlička je replikou skutočnej, a preto si malí pomocníci môžu regulovať aj potrebnú teplotu pre žehlenie. Žehlička funguje na 2 batérie AA/LR6, ktoré nie sú súčasťou detskej žehliacej sady. Súčasťou výbavy na žehlenie pre deti je aj rozprašovač. Vďaka detskej žehliacej doske s elektronickou žehličkou Clean môžu deti žehliť oblečenie presne ako ich mamičky. Spoločným žehlením vytvárate u detí od malička návyky na poriadok a ukazujete im, že žehlenie môže byť aj zábavné. Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou, zaoberajúca sa výrobou kvalitných detských hračiek pre vaše deti. Všetky hračky spĺňajú európske kritériá kvality a bezpečnosti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery69*23*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia35*12*70 cm
Celková dĺžka69 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,80 kg
NoteBattery:2 x AA/LR6
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.