Žehliaca doska Aqua Clean Smoby s elektronickou žehličkou a 10 doplnkami

Popis produktu

Žehliaca doska Aqua Clean s elektronickou žehličkou predstavuje krásnu sadu pomôcok na žehlenie pre malých domácich pomocníkov od 3 rokov. Doska na žehlenie upúta dieťa na prvý pohľad, vyzerá skutočne realisticky. Má pevnú konštrukciu a dá sa jednoducho zložiť. Je vyhotovená v krásnej tyrkysovej farbe, ktorá rozžiari každú detskú izbičku. Povrch žehliacej dosky je ozdobený jemným motívom farebných kvapiek, vďaka čomu bude žehlenie pre deti omnoho zábavnejšie a radostnejšie. Rozmery žehliacej dosky pre deti sú 69*23*49 cm, výška plochy na žehlenie je 49 cm. Žehliaca doska má aj podstavec na položenie žehličky, ktorý imituje parnú nádobu.

Detská doska na žehlenie je pevná a jej povrch je príjemný na dotyk, čím zaručuje dlhodobú a príjemnú zábavu pre vaše detičky. Vďaka použitiu vysoko kvalitných a odolných plastových materiálov vyzerá detská žehliaca doska veľmi autenticky. Súčasťou žehliacej výbavy je aj elektronická žehlička, ktorá je realistickou kópiou originálu, 2 oranžové vešiaky pre zavesenie vyžehlenej bielizne a 5 štipčekov v tvare kvetinky. Rovnako ako stojan na žehlenie, aj žehlička je v tyrkysovej farbe, vďaka čomu spolu krásne ladia. Detská žehlička je replikou skutočnej, a preto si malí pomocníci môžu regulovať aj potrebnú teplotu pre žehlenie. Žehlička funguje na 2 batérie AA/LR6, ktoré nie sú súčasťou detskej žehliacej sady.

Vďaka elektronickej žehličke Clean so zvukom bude žehlenie prebiehať ako v skutočnosti. Zvuk naparovania sa aktivuje po zatlačení tlačidla na žehličke a po niekoľkých sekundách sa zvuk automaticky vypne. Vďaka detskej žehliacej doske s elektronickou žehličkou Clean môžu deti žehliť oblečenie presne ako ich mamičky. Spoločným žehlením vytvárate u detí od malička návyky na poriadok a ukazujete im, že žehlenie môže byť aj zábavné. Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou, zaoberajúca sa výrobou kvalitných detských hračiek pre vaše deti. Všetky hračky spĺňajú európske kritériá kvality a bezpečnosti.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery69*23*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia37*12*72 cm
Celková dĺžka69 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,7 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.