Zápisník Harry Potter Tom Riddle A5 Jada s neviditeľným perom a prútikom s UV svetlom od 6 rokov

Popis produktu

Potešte svoje dieťa štýlovým zápisníkom zo sveta Harryho Pottera! Zápisník Tom Riddle vo formáte A5 predstavuje vynikajúci darček pre chlapcov a dievčatá už od 6 rokov. Realistická replika čarodejníckeho denníka z filmu Harry Potter a Tajomná komnata poteší verných fanúšikov a umožní im zapisovať si myšlienky, tajné správy alebo nápady, ktoré nikto iný neprečíta. 

Zápisník Tom Marvolo Riddle je vybavený perom s neviditeľným atramentom a UV lampičkou, takže si malí čarodejníci a čarodejníčky môžu svoje poznámky kedykoľvek prečítať. Praktická UV lampička sa skrýva v originálnej replike čarodejníckeho prútika, takže deti budú mať ešte realistickejšie zážitky pri hre na filmových a knižných hrdinov zo sveta Harryho Pottera.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
RozmeryA5
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.