Záchod a kúpeľňa pre bábiky Toilets 2in1 Baby Nurse Smoby obojstranný s WC papierom a 3 doplnky k umývadlu

Popis produktu

Záchod a kúpeľňa pre bábiky Toilets 2v1 z kolekcie Baby Nurse od francúzskeho výrobcu Smoby zaujme všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Nádherný záchod a kúpeľňa pre bábiky je vyhotovený v krásnych pastelových farbách, ozdobí každú detskú izbičku. Deti sa vďaka tejto skvelej hračke postarajú o bábiku, naučia ju základným hygienickým návykom a výborne sa pritom zabávajú. Hračka pre starostlivosť o bábiky je obojstranná, na jednej strane je klasické WC s otvárateľným vekom a toaletným papierom, na druhej strane sa nachádza kúpeľňa so zrkadlom, umývadlom a zubnou kefkou v poháriku. 

Záchod s kúpeľnou pre bábiky umožní deťom získať realistické zážitky pri starostlivosti o bábiku.  Dieťa si pri hre na rodiča rozvíja jemnú motoriku, trénuje si jazykové zručnosti, získava pocit zodpovednosti a približuje sa svetu dospelých. Spoľahnúť sa môže aj na informačnú brožúrku s obrázkami, ako sa starať o bábiku. Originálna hračka je nenáročná na priestor, jej rozmery sú 25*23*34 cm, dá sa ľahko prenášať a uskladniť. Je vhodná pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm (nie je súčasťou balenia).

Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery25*23*34 cm
Rozmery balenia26*11*35 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.