Ochranná zábrana pre trampolíny Mowing Robot Stopper M Exit Toys kovová nastaviteľná dĺžka 60-120cm 2 kusy

Popis produktu

Ochranná zábrana pre trampolíny od holandskej značky Exit Toys predstavuje skvelý doplnok k záhradným trampolínam. Zábranu tvorí 1 sada, ktorá pozostáva z 2 kovových tyčí s nastaviteľnou dĺžkou od 60 do 120 cm, ktoré jednoducho pripojíte na nohy trampolíny, čím umožníte robotickej kosačke kosiť trávnik okolo trampolíny a pod ňou bez toho, aby sa dotkla trampolíny. Kovové zábrany sú vybavené závitom, ktoré uľahčia ich inštaláciu na nohy trampolíny. Pri upevňovaní zábran vždy berte do úvahy výšku robotickej kosačky, aby ste mali istotu, že si robotická kosačka všimne zábranu a drží sa ďalej od rámu trampolíny. 

So zábranou od Exit Toys sa rýchlo rozhodnete, či chcete zablokovať celú trampolínu alebo iba jej nohy. V prípade, že zablokujete iba nohy, robotická kosačka sa dostane aj pod trampolínu. Ak však chcú deti skákať na trampolíne počas prevádzky robotickej kosačky, môžete zablokovať celú trampolínu. Zábrana je vhodná pre trampolíny Exit Toys a iné trampolíny s nohami v tvare W, kde je vzdialenosť medzi nohami 60 - 120 cm. Rozmery trampolíny predstavujú hlavný faktor pri výbere počtu ochranných zábran - čím väčšie rozmery, tým viacej sád budete potrebovať pre zablokovanie celej trampolíny:

Rozmery trampolíny Zablokovanie nôh Zablokovanie celej trampolíny
ø183 cm 2 sady 3 sady
ø244 cm 2 sady 3 sady
153*214 cm 2 sady 4 sady
214*305 cm 2 sady 4 sady

Tento typ zábrany je vhodný pre modely trampolín na nohách od Exit Toys: Twist, Silhouette a Black Edition, avšak nie sú vhodné pre okrúhle trampolíny modelových radov Elegant a Elegant Premium. Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Trampolíny sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery60-120cm
Celková dĺžka60-120 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Hmotnosť3,7 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.