Ochranná zábrana pre trampolíny robotic lawnmower stopper L Exit Toys kovová nastaviteľná dĺžka 100-180 cm 2 kusy

Popis produktu

Ochranná zábrana pre trampolíny od holandskej značky Exit Toys predstavuje skvelý doplnok k väčším záhradným trampolínam. Zábranu tvorí 1 sada pozostávajúca z 2 kovových tyčí s nastaviteľnou dĺžkou od 100 do 180 cm, ktoré jednoducho pripevníte na nohy trampolíny, čím umožníte robotickej kosačke kosiť trávnik okolo trampolíny a pod ňou bez toho, aby sa dotkla trampolíny. Kovové zábrany sú vybavené závitom, ktoré uľahčia ich inštaláciu na nohy trampolíny. Pri upevňovaní zábran vždy berte do úvahy výšku robotickej kosačky, aby ste mali istotu, že si robotická kosačka všimne zábranu a drží sa ďalej od rámu trampolíny. 

So zábranou od Exit Toys sa rýchlo rozhodnete, či chcete zablokovať celú trampolínu alebo iba jej nohy. V prípade, že zablokujete iba nohy, robotická kosačka sa dostane aj pod trampolínu. Ak však chcú deti skákať na trampolíne počas prevádzky robotickej kosačky, môžete zablokovať celú trampolínu. Zábrana je vhodná pre trampolíny Exit Toys a iné trampolíny s nohami v tvare W, kde je vzdialenosť medzi nohami 60 - 120 cm. Rozmery trampolíny predstavujú hlavný faktor pri výbere počtu ochranných zábran - čím väčšie rozmery, tým viacej sád budete potrebovať pre zablokovanie celej trampolíny:

Rozmery trampolíny    Zablokovanie nôh      Zablokovanie celej trampolíny
ø305 cm 2 sady 3 sady
ø366 cm 2 sady 4 sady
ø427 cm 2 sady 4 sady
214*366 cm 2 sady 4 sady
244*366 cm 2 sady 4 sady
244*427 cm 2 sady 4 sady
275*458 cm 2 sady 4 sady
305*519 cm 2 sady 4 sady

Zábrana je vhodná pre tieto modely trampolín na nohách: Elegant, Elegant Premium, Allure Premium, Allure Classic, Twist, Silhouette, Black Edition a PeakPro. Upozornenie: zábrana nie je vhodná pre tieto modely okrúhlych trampolín: Elegant a Elegant Premium. Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Trampolíny sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Celková dĺžka100-180 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Hmotnosť5,6 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.