Vysokotlakový čistič Kärcher High Pressure Gun KHB46 Smoby s možnosťou napojenia na hadicu s vodou s dvoma pozíciami tlaku

Popis produktu

Vysokotlakový čistič Kärcher od francúzskeho Smoby je perfektná hračka pre všetky deti od 3 rokov, ktoré rady pomáhajú svojim rodičom v domácnosti. Vysokotlakový čistič bol vyrobený ako replika skutočného vysokotlakového čističa KHB46 od značky Karcher, takže deti získajú pri hre realistické zážitky. Čistič umožňuje pripojenie na záhradnú hadicu, dajú sa na ňom nastaviť 2 pozície tlaku a dieťa sa môže smelo pustiť do čistenia záhrady a dvora.

Originálne žlto-čierne farebné vyhotovenie s označením značky Kärcher je vyrobené z prvotriednych plastových materiálov so zaoblenými hranami. Rukoväť je plne prispôsobená malým detským rúčkam. Dieťa vďaka tejto skvelej hračke získava správne návyky pri upratovaní a čistení, asistuje svojim rodičom pri údržbe okolo domu. Naplno si rozvíja jemnú motoriku, približuje sa svetu dospelých a získava istý pocit zodpovednosti. Hrou s detskými pracovnými nástrojmi získava sebavedomie, rozvíja si aj logické myslenie.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom moderné hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery42*6*16 cm
Celková výška16 cm
Rozmery balenia24*8*17 cm
Celková dĺžka42 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,18 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.