Vysávač tyčový elektronický Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s reálnym zvukom a svetlom s guličkami

Popis produktu

Vysávač Rowenta Air Force Vacuum Cleaner od francúzskeho Smoby je skvelá hračka pre deti od 3 rokov, ktoré sa môžu tešiť na zábavné vysávanie prachu a nečistôt vo svojej izbičke. Tyčový vysávač pre deti vydáva zvuky a svieti, vďaka čomu pôsobí veľmi realisticky. Je vyhotovený v elegantnej šedo-tyrkysovej farebnej kombinácii, deti sa s ním zahrajú na dospelých a hravou formou získavajú pocit zodpovednosti a správne návyky pri upratovaní. Hra s vysávačom je maximálne bezpečná, pri jeho výrobe sa použili kvalitné a odolné plasty s oblými hranami. Dĺžku vysávača si môže dieťa prispôsobiť podľa svojich potrieb.

Pri zapnutí vysávača LED kontrolka upozorňuje na to, že je vysávač zapnutý a deti sa môžu tešiť na zvuk vysávania. Nádoba na prach sa dá po skončení otvoriť a vyprázdniť - súčasťou sú aj guličky, ktoré vytvárajú pri hre ešte realistickejší zážitok. Svojimi rozmermi 75*15*8 cm a nízkou váhou je vhodnou hračkou pre deti, ktoré chcú doma pomáhať. Učia sa zodpovednosti, približujú sa svetu dospelých a zlepšujú si svoje motorické a pohybové zručnosti. Detský vysávač funguje ako replika skutočného vysávača, nemá žiadnu saciu schopnosť. Elektronický modul sa napája 3 batériami LR6, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša deťom moderné hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery75*15*8 cm
Celková výška8 cm
Rozmery balenia16*13*48
Celková dĺžka75 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,5 kg
NoteBattery: 3 x LR6 not included
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.