Mechanická vŕtačka s nástavcami Black&Decker Smoby a 6 doplnkami

Popis produktu

Detská vŕtačka mechanická z populárnej edície Black&Decker je vynikajúca hračka pre všetkých malých opravárov a opravárky už od 3 rokov. Vŕtačka disponuje realistickými funkciami - po stlačení gombíka sa točí a vydáva mechanický zvuk ako pri skutočnom vŕtaní. Jej súčasťou je aj sada 6 doplnkov, medzi ktorými nájdu deti 2 rôzne nadstavce (klasický a krížový), 2 skrutky a 2 dieliky, na ktorých si vyskúša montážne práce. Vŕtačka je pre deti maximálne bezpečná, je vyrobená z kvalitného plastového materiálu so zamatovo jemným povrchom. Deti sa s ňou zabavia na dlhé hodiny. Môžu sa veľa naučiť o tom, ako sa používajú pracovné nástroje a čo všetko je potrebné na rôzne opravy.

Pracovné detské nástroje pomáhajú deťom priblížiť sa k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život takého opravára. Pri hre na mechanikov si rozvíjajú jemnú motoriku, technickú predstavivosť a logické myslenie. Učia sa sústrediť na nové veci, objavujú a skúmajú nové materiály, tvary a farby. Rozoberaním a skladaním rôznych dielov si zlepšujú aj obratnosť a rýchlosť pri riešení akéhokoľvek problému. Detská vŕtačka Smoby má rozmery 17*7*22 cm, je dokonale prispôsobená pre malé detské rúčky.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery17*5*22 cm
Rozmery balenia17*6*19 cm
ZvukovéÁno
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,3 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.