Vozík na ťahanie z cukrovej trstiny rastliny Bio Sugar Cane Beach Cart Smoby s vedrom z kolekcie Smoby Green 100% recyklovateľné od 18 mes

Popis produktu

Ekologické hračky z kolekcie Smoby Green pomáhajú chrániť našu planétu. Vozík na ťahanie z cukrovej trstiny Beach Cart od francúzskeho výrobcu Smoby je perfektný darček pre všetky deti už od 18 mesiacov. Nádherný vozík je vyhotovený v jemnom modro-oranžovom vyhotovení s obrázkom podmorského života. Chlapci aj dievčatá sa potešia aj krásnej 5-dielnej súprave, v ktorej sa nachádza vedierko, lopatka, hrabličky, formička v tvare plachetničky a sitko na presýpanie piesku. Celá sada je vyrobená z pravej cukrovej trstiny, takže je 100% recyklovateľná, pričom plastový materiál pozostáva až z 90% organickej zložky, získanej z rýchlorastúcej cukrovej trstiny, nezaťažujúcej životné prostredie. 

Nadčasová súprava zabaví deti na dlhý čas, využijú ju na dvore, záhrade, pri návšteve pieskoviska alebo na výlete pri vode a dovolenke. S náradím Smoby vytvárajú v piesku rozličné tvary, stavajú hrady a hĺbia tunely. Vďaka sklápateľnej zelenej rukoväti na vozíku si odvezú všetky hračky kamkoľvek budú chcieť. Hravým spôsobom si rozvíjajú jemnú motoriku, logické myslenie, učia sa pracovať s novým náradím, prebúdza sa v nich fantázia a predstavivosť. Francúzsky dizajn v kombinácii s jemným, na dotyk zamatovým plastom, si získa každé dieťa na prvý pohľad.

Výrobcovi Smoby záleží na ochrane životného prostredia, takže sa môžete tešiť na produkt v štýlovom obale z pevného kartónu, ktorý sa dá 100% recyklovateľný. Výroba hračiek z udržateľného plastu je v súčasnosti veľkou výzvou pre všetkých výrobcov a Smoby patrí medzi prvých z nich. Pre plastové hračky z rastlinných zdrojov je typická rovnaká kvalita a odolnosť, akú majú hračky vyrábané z plastu, získaného z ropy. Práve preto si hračky, ktoré šetria životné prostredie, si získavajú čoraz väčšiu obľubu. Rozmery vozíka sú 44*27*24 cm, výška vedierka je 19 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery44*27*24 cm
Celková dĺžka44 cm
Výška vedierka17 cm
Hmotnosť0,9 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.