Detský vozík na ťahanie Frozen Smoby s vedro setom do piesku s trblietkami (vedro výška 18 cm) od 18 mes

Popis produktu

Detský vozík na ťahanie Frozen od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby je originálny darček pre všetky dievčatá od 18 mesiacov, ktoré rady pozerajú Disney rozprávky. Moderný tyrkysový vozík s fialovými kolieskami je vyhotovený s motívom rozprávky Frozen (Ľadové kráľovstvo), ktorú poznajú deti na celom svete. Súčasťou setu je aj modré vedierko s trblietkami, ktoré je ozdobené obrázkom kráľovnej Elzy. Vozík na kolieskach má praktickú rúčku v červenej farbe, vďaka ktorej si ho môže vaše dieťa vziať kamkoľvek, je prispôsobené malým detským rúčkam.

Do vozíka sa bez problémov zmestí veľa piesku, ale aj hračky, ktoré si malé princezné prevezú na pieskovisko alebo na detské ihrisko. Vedierko obsahuje sitko na presýpanie piesku, lopatku, hrabličky a formičku v tvare kráľovskej koruny. Všetky doplnky perfektne ladia s vozíkom, tvoria krásny komplet, s ktorým sa deti vydržia hrať dlhé roky. Pri hre s vozíkom a vedro setom sa u detí rozvíja fantáziapredstavivosť, jemná motorika a pri hre so súrodencami a kamarátmi zlepšujú komunikačné schopnosti. Výška vedierka je 18 cm.

Renomovaná francúzska značka Smoby produkuje kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery44*27*24 cm
Celková dĺžka44 cm
Výška vedierka17 cm
Hmotnosť0,9 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.