Vozík na ťahanie Peppy Handwagen BIG s otočnými kolesami a odnímateľnými riadidlami

Popis produktu

Vozík na ťahanie Peppy Handwagen od renomovaného nemeckého výrobcu BIG je kvalitná a originálna hračka pre všetky deti od 3 do 7 rokov. Vozík na ťahanie je vyhotovený v krásnej červeno-šedej farebnej kombinácii a je vyrobený najmodernejším výrobným postupom. Vozík je ľahko ovládateľný praktickou odnímateľnou rukoväťou, vďaka ktorej sa predné kolieska jednoducho otáčajú v smere jazdy. Ťahací vozík má robustnú a spoľahlivú konštrukciu, vďaka ktorej má vysokú nosnosť až 50 kgŠiroké a pevné kolieska sa vyznačujú dlhou životnosťou.

Povrch vozíka je chránený UV stabilizátormi, takže si zachová svoje krásne farby aj po dlhom čase. Použité, zdravotné neškodné materiály sú recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú vysokú stabilitu vozíka Peppy Handwagen a jeho bezpečnosť voči deťom. Všetky hrany vozíka sú oblé, čím sa minimalizuje riziko úrazu. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Rozmery vozíka sú 68*30*27 cm, pričom jeho dĺžka je 68 cm (bez rukoväte).

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery68*30*27 cm
Celková výška27 cm
Rozmery balenia60*40*34 cm
Celková dĺžka68 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,5 kg
Nosnosť50 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.