Striekajúci klaun fontána BIG

Popis produktu

BIG striekací vodný klaun je osviežujúca veselá hračka pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov. Tento komický detský klaun s guľatým červeným nosom a zeleno-modrými očami má totiž v rukáve skvelý trik, ktorý sa určite zapáči nielen najmenším, ale aj ockom a mamičkám. Po napojení striekajúceho vodného klauna na bežnú záhradnú hadicu, jeho čiapka vyletí do výšky 4 m, resp. do výšky v závislosti od tlaku vody. Už počas stúpania sa čiapka klauna začne točiť a tak malým nezbedníkom poskytne v letných, častokrát neznesiteľných, horúčavách chladné osvieženie. Plast, z ktorého je vodný klaun vyrobený obsahuje UV filter, ktorý chráni farbu pred vyblednutím a hračka je tak dlho krásna a žiarivá ako v prvý deň. 

V letných zábavkách BIG vodnému klaunovi nezabráni ani nerovný povrch v záhrade, pretože ventil na jeho hlave sa dá manuálne upraviť, aby voda po spustení striekala priamo hore a klaun pre deti tak môže spustiť očakávanú sprchu. Keďže klaun hýri farbami, každé dieťa sa pri ňom po vyčerpávajúcich prázdninových hrách veľmi rado osvieži a stane sa jeho každodenným spoločníkom. Rodičia budú možno svojim najmenším závidieť toto skvelé a zábavné osvieženie, ale to naozaj nebude potrebné, lebo klaunova čapica vyletí do takej výšky ako chceme, preto sa pri ňom môžu v lete zabaviť malí, aj veľkí.

BIG je nemecký výrobca, ktorá má medzinárodne vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných materiálov. BIG striekací vodný klaun má rozmery 27*27*45 cm s hmotnosťou 0,5 kg, takže nezaberie veľa miesta, na hračku je poskytnutá záruka 3 roky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery27*27*45 cm
Celková výška45 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,5 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.