Pracovný stroj s pluhom Power Worker Mini Dino Diplodocus BIG s pohyblivými časťami a vodnou pumpou od 24 mes

Popis produktu

Pracovný stroj Power Worker Mini Dino je skvelá hračka, s ktorou sa zahrajú chlapci aj dievčatá od 2 rokov. Zelený pracovný stroj v tvare dinosaura Diplodocusa zaujme deti na prvý pohľad a spolu s ním sa zahrajú na povolanie stavbárov. Odolné mäkčené kolieska poskytujú autu stabilitu a deti sa s ním zabavia v detskej izbe aj na pieskovisku či pláži. Robustné plastové diely sú zárukou, že nákladné auto vydrží vašim deťom dlhé roky. Pohyblivá predná časť stroja slúži aj ako vodná pumpa, vďaka čomu dieťa zažije ešte viac radosti a zábavy. V zadnej časti autíčka sa nachádza zhŕňač piesku, s ktorým môžu chlapci upravovať povrch terénu na stavenisku.

Pri hre si dieťa rozvíja fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. Dieťa sa dokáže hrou s pracovným strojom - vodnou pumpou a pluhom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka má oblé hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Produkt má rozmery 21*10*25 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú najvyššiu kvalitu produktov. Autíčko si aj po rokoch hrania zachová svoje krásne farby vďaka UV filtru, ktorý bráni vyblednutiu farieb.

Pracovný stroj BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery21*10*25 cm
Celková výška25 cm
Hmotnosť200 g
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.